کنفرانس پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره، همایش ادواری سالانه ی گروه مشاوره و روان شناسی دانشگاه هرمزگان می باشد که هر سال در شهر ساحلی زیبای بندرعباس برگزار می گردد. موضوعات این کنفرانس عمدتا موضوعات تخصصی و حرفه ای در حوزه های جدید روانشناسی و مشاوره می باشد. این کنفرانس تحت حمایت دانشگاه هرمزگان و با برخورداری از تجارب اساتید و پژوهشگران روانشناسی و مشاوره از دانشگاه های سراسر کشور برگزار می گردد.اولین کنفرانس با موضوع آسیب شناسی خانواده: طلاق، خشونت و خیانت زناشویی در اسفند ماه 1397 برگزار خواهد شد و دبیرخانه کنفرانس از هم اکنون پذیرای مقالات ارزشمند اساتید، پژوهشگران و دانشجویان گرانقدر می باشد.

اطلاعیه

پیرو درخواست های مکرر پژوهشگران عزیز مهلت ارسال چکیده مقالات تمدید شد و تاریخ های جدید به شرح ذیل اعلام گردید

آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات: 30 دی ماه 1397

آخرین مهلت ارسال متن کامل مقالات: 20 بهمن ماه 1397